Leeseman Tandprothetische Praktijk Team Uithoorn Website

Over ons

Alles wat u moet weten over gebitsprotheses in één overzicht

Ons team

Camilla Leeseman Leeseman

Camilla Leeseman
Eigenaar en tandprotheticus

Camilla heeft al jarenlang ervaring in de tandprothetiek. Sinds kort heeft Camilla het stokje van haar vader overgenomen en is nu eigenaresse van de praktijk. Patiënten waarderen haar kundige en kalme aanpak. Camilla is gespecialiseerd in volledige gebitsprotheses, partiële gebitsprothese en klikgebitten. Ook is zij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angst voor de behandeling.


Camilla is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Leonie Valentijn Leeseman Uithoorn

Leonie Valentijn
Prothese specialist

Leonie is gestart bij de praktijk Leeseman toen zij begon met de opleiding tandtechniek. Na al die jaren is Leonie uitgegroeid tot prothese specialist.Leonie straalt rust uit en dit wordt door veel patiënten als heel prettig ervaren.


Leonie is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Rene Kok Leeseman Uithoorn

René Kok
Prothese specialist

René is al sinds 1988 werkzaam in de tandtechniek en heeft zich alle facetten van de tandtechniek eigen gemaakt. Vooral implantaat gedragen protheses en partiële protheses zijn zijn specialiteit. Na jaren voor grote ketens binnen de tandtechniek te hebben gewerkt, werkt hij sinds 2018 in onze gezellige praktijk.


René is aanwezig op maandagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.

Erika Akerbom Leeseman Uithoorn

Erica Akerbom
Tandtechnicus

Erica is een vertrouwd gezicht in de praktijk. Ze heeft gewerkt met 3 generaties Leeseman. Heeft u een reparatie dan zal Erica uw prothese vakkundig repareren. Tevens is Erica allround medewerkster in het tandtechnisch lab.          


Erica is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Marjolein Voors Leeseman Uithoorn

Marjolein Voors
Administratie

Al sinds jaren doet Marjolein de administratie. Mocht u vragen hebben over declaraties of verzekeringen dan kunt u altijd bij haar terecht.


Marjolein is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Onze geschiedenis

Een familiebedrijf al sinds de jaren 50
Tandprothetische praktijk Leeseman is een van de langstlopende tandprothetische praktijken in Nederland. Oprichter H.B. (Henk) Leeseman begint de praktijk in Uithoorn in de jaren vijftig. Zoon Ronald treedt in zijn voetsporen en neemt de praktijk in 1975 over. In 2004 opent hij ook de praktijk in Alkmaar. Dochter Camilla is inmiddels als derde generatie Leeseman actief in de praktijk.


Al meer dan 5000 patiënten hebben het vertrouwen in ons gehad de afgelopen jaren
Met onze vele jaren van ervaring hebben wij al veel patiënten aan een perfect passend kunstgebit kunnen helpen in onze praktijk in Uithoorn. Onze experts zorgen ervoor dat elke patiënt tevreden de praktijk verlaat. 

null

Voordelen van een klikgebit Uithoorn

Camilla neemt het stokje over
Camilla is al een aantal jaar actief als tandprotheticus in de praktijk in Uithoorn. Toen haar vader Ronald besloot om te stoppen wilde Camilla graag in zijn voetsporen treden. Camilla zorgt er samen met haar team van specialisten voor dat elke patiënt tevreden de deur uit loopt.

Onze visie

Persoonlijke aandacht
We begrijpen dat een eerste kunstgebit best spannend kan zijn. Onze experts in de praktijk in Uithoorn begeleiden u zo goed mogelijk bij dit proces. Ook als u uw kunstgebit draagt, blijven we graag betrokken. U kunt altijd bij ons terecht met vragen. U kunt ook regelmatig bij ons terecht voor een gratis controle. Met regelmatige controles en het juiste onderhoud hebt u optimaal plezier van uw kunstgebit.Laatste technieken
Bij Tandprothetische praktijk Leeseman werken we volgens de laatste technieken. Nascholing en intervisie met collega’s vinden we erg belangrijk. Daarnaast werken we samen met de beste implantologen. Zo zijn we in staat om een perfect passend kunstgebit voor u te maken waar u jarenlang plezier van heeft.


Hoogste kwaliteit
Voor al onze gebitsprotheses maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit zo comfortabel mogelijk voor u is en zo lang mogelijk meegaat. 

Zet nu de eerste stap naar een zelfverzekerde glimlach

Klik hieronder voor een vrijblijvende check-up bij onze tandprotheticus of doe eerst de online zelftest:


Patiënten reviews

Kom met ons in contact

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!