5 redenen om niet bang te zijn voor de overstap naar een kunstgebit

Vind u het spannend om de eerste stap naar een kunstgebit te zetten? Bent u bang voor pijn en ongemak? Maakt u zich zorgen over hoge kosten? We snappen dat de overstap naar een kunstgebit spannend kan zijn. Maar geen zorgen, Leeseman Tandprotheticus heeft al meer dan 5000 mensen aan een zorgeloze glimlach geholpen. Ontdek nu hoe de overstap naar een kunstgebit zorgeloos kan verlopen of meld u direct aan voor een gratis kunstgebit check:
Vordeelen Klikgebit Leeseman

1. U neemt afscheid van de ongemakken van uw eigen gebit

Wanneer het nodig is om over te stappen naar een kunstgebit dan neemt u gelijk afscheid van de ongemakken die uw eigen gebit met zich meebracht. Veel mensen schamen zich voor hun slechte gebit of ervaren pijn. Met een kunstgebit hoeft u zich niet langer te schamen en heeft u geen pijn, waardoor u weer met een zorgeloze glimlach de deur uit kan. 

2. Pijnklachten snel verholpen

Wij proberen ervoor te zorgen dat uw pijnklachten met de behandeling minimaal zullen zijn. Toch kan een nieuw gebit even wennen zijn en soms wat pijnklachten met zich meebrengen. Wanneer u pijnklachten ervaart kunt u de praktijk bellen om een afspraak te maken. Wij doen er dan alles aan om uw pijnklachten te verhelpen, geheel kosteloos!

3. Geen hoge rekeningen

Nog een reden om niet bang te zijn voor de overstap naar een kunstgebit: een kunstgebit is niet enkel weggelegd voor mensen met veel geld. Een kunstgebit is een betaalbare optie om een slecht gebit te herstellen. Uw eerste kunstgebit zal voor minimaal 75% worden vergoed vanuit de basisverzekering. Mocht u een aanvullende verzekering hebben, dan worden de kosten soms zelfs tot 100% vergoed. 

4. Een kunstgebit hoeft niet op te vallen

Bent u bang dat uw kunstgebit zal opvallen, of dat uw gezicht er heel anders uit komt te zien? Dat hoeft niet! Wij kunnen uw kunstgebit de kleur en tandvorm geven die zoveel mogelijk op uw eigen gebit lijkt. Indien u graag een nieuwe kleur en tandvorm wilt, kunnen we dit uiteraard ook realiseren. 

5. Goede begeleiding van specialisten

De overstap naar een kunstgebit kan best spannend zijn. Daarom is het belangrijk dat u in dit gehele traject goed begeleid wordt. Bij Leeseman Tandprotheticus hebben wij veel ervaring met angstige patiënten. Wij zullen u met veel rust en geduld door het gehele proces begeleiden!

Overweegt u ook de overstap naar een kunstgebit?

Meld u dan snel aan voor een gratis kunstgebit check. Klik op onderstaande button om uw plek te verzekeren. Na het invullen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Rene Kok Leeseman Uithoorn
René Kok, Prothese specialist
"Natuurlijk is de eerste stap naar een kunstgebit best spannend. Wij krijgen regelmatig patiënten in de praktijk die hier erg angstig voor zijn. Vaak hoor ik dat de behandeling achteraf reuze meeviel! Daarnaast is ons team ook gespecialiseerd in mensen die erg bang zijn. Wij zullen iedereen door het gehele traject met veel rust en geduld begeleiden. Zodat iedereen met een zorgeloze glimlach de praktijk verlaat. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor uw eerste kunstgebit. Klik op de button hieronder om u aan te melden voor een gratis kunstgebit check. Wij ontvangen u dan in de praktijk voor een vrijblijvend gesprek. Ik hoop u snel te zien!"

Patiënten reviews

Kom met ons in contact

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in om met ons in contact te komen!


Leeseman Tandprotheticus

Contactinformatie
Leeseman Tandprotheticus Uithoorn BV
Prinses Christinalaan 133
1421 BH Uithoorn
info@tppleeseman.nl
0297 565 474
KvK nummer: 77280733
Nederland